L.E.S. Fashion - Store, @home & online!

Topmenu

Retourneren

Toch niet tevreden met je aankoop? Dan kan je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het artikel retourneren. Retourzendingen die na 14 dagen worden geretourneerd worden niet geaccepteerd en teruggestort. Vul onderstaand retourformulier in en voeg dit formulier bij de retourzending. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

De garantie vervalt wanneer de kleding gedragen en/of gewassen is of er getracht is een gebrek zelf te herstellen. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd en teruggestort indien de verkapping (incl. labels) van het artikel onbeschadigd is.

Afgeprijsde sale artikelen kunnen onder geen enkele voorwaarde geruild of geretourneerd worden.

Toch liever een andere maat, kleur of artikel? Het direct omruilen van een artikel is helaas niet mogelijk. Om het gewenste artikel te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en het andere artikel aan ons retourneren.

Na ontvangst nemen we je retour in behandeling en zullen wij het bedrag binnen 3-5 werkdagen terugstorten. Let op: het bedrag wordt niet onder de naam van By L.E.S. teruggestort, maar onder de naam van de webshop.

Het retouradres is:
THE L.E.S. STORE
Burg. de Zeeuwstraat 5b
3281 AD NUMANSDORP

Retourformulier:

Naam:                                      …………………………………………………………………………………………………………

Ordernummer:                         …………………………………………………………………………………………………………

Datum van retournering:          …………………………………………………………………………………………………………

Artikel Reden retournering Aantal
btt